Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Simbologia
L’STEI exigeix la retirada de l’avantprojecte de llei de símbols a les Illes

El sindicat anuncia mobilitzacions "si no hi ha rectificació i negociació, hi haurà mobilitzacions", afirma

02/07/2013 Política
L’STEI ha denunciat en un comunicat la política repressiva, no ajustada a dret, de persecució ideològica contra tots els integrants de la comunitat educativa que discrepen de la política del Govern de les Illes Balears.

El sindicat considera que no resolen els problemes ni negocien amb els representants de la comunitat educativa: la seva estratègia amb declaracions i actuacions és incrementar la tensió i la conflictivitat.

Informa que el Consell Consultiu ha considerat “no ajustat a dret” i que “atempta contra la llibertat d’expressió” l’apartat 3 de l’article 4 de l’Avantprojecte de llei, que estableix que “la utilització o col·locació de qualsevol altre símbol diferent dels descrits en els punts anteriors només es permet si és autoritzat prèviament per la conselleria competent” i, a més, afegeix que el règim sancionador manifesta “imprecisió i indefinició per tal de determinar a quina conselleria competeix l’exercici d’aquesta potestat”. El vot particular de cinc consellers encara és més contundent: rebutja la constitucionalitat de tot l’articulat. "La llibertat de càtedra i d’expressió són drets a protegir, no a perseguir", afirma

Per al sindicat, la reiteració en aquesta intenció del Govern Bauzá no fa més que negar a la pràctica el diàleg i la negociació racional amb les organitzacions de la comunitat educativa i contribueix irresponsablement a la gestació d’un començament de curs anormal i molt conflictiu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid