Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
L’STEI denuncia el possible "abús de poder" de la Conselleria d’educació amb els tres directors de Maó
31/10/2013 Educació

L’STEI estudiarà la possibilitat de denunciar per abús del poder i/o prevaricació les persones que van iniciar de forma irresponsable i arbitrària els expedients als tres directors de secundària de Maó i també exigeix la dimissió immediata dels responsables directes de la Conselleria d’Educació, Guillem Estarelles i Juana M. Camps, que "ens han duit endavant aquests expedients polítics i ens han creat aquesta situació injusta, antidemocràtica i insostenible".

El sindicat manifesta la seva màxima indignació i el rebuig més absolut a la notificació que els tres directors han rebut en les darreres hores, en què es modifica la tipificació dels fets imputats. S'ha afegeix als qualificatius que ha dedicat a la notificació esmentada l’Associació de Directors de Menorca, en qualificar-la d’injusta, arbitrària i desproporcionada.

En aquesta línia, denuncia la voluntat de la Conselleria de fer callar totes aquelles veus que s’oposen a la implantació del TIL, de l’ús continuat que fa de pràctiques que podrien ser catalogades de mafioses per a impedir la lliure opinió del professorat, el seu dret a la llibertat de vot en un òrgan democràtic de l’administració, del seu intent asfixiant de crear un clima de por i de repressió que el sindicat no tolera.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid