Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada 2013
L'Audiència Nacional cita a declarar 7 persones per cremar fotos i banderes

Els imputats, tots ells veïns de Barcelona, hauran de viatjar a Madrid en dies diferents

27/01/2014 Drets i Llibertats
L’Audiència Nacional ha citat a declarar com a imputats set persones per l'acció que es va dur a terme durant la Diada de l'any passat a l'acte de l'Esquerra Independentista a Barcelona, on es van cremar fotos del rei i banderes espanyola, francesa i de la Unió Europea.

A diferència del que ha fet el tribunal especial amb els dos imputats de Mataró, les citacions no són a seus judicials ubicades a Catalunya sinó que els ordena presentar-se a Madrid tot i que tots ells són veïns de Barcelona. A més, hauran de comparèixer en set dies diferents, tots ells durant el mes de febrer.

Els set encausats, que militen en diverses organitzacions polítiques i assemblees socials de la capital catalana, hauran de declarar davant del jutge Fernando Andreu Miralles.

L'organització antirepressiva Alerta Solidària culpa el Govern català d'haver col·laborat perquè es produissin les citacions.

En el cas de Mataró, el magistrat els va prendre declaració per un delicte d'injúries a la Corona fruit d'una investigació iniciada pels Mossos d'Esquadra el 12 de setembre durant la manifestació independentista de Mataró.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid