Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
El tribunal especial cita dues persones per la crema d'una imatge del rei a Mataró durant la Diada

El magistrat de l'Audiència Nacional espanyola, Pablo Ruz, creu que l'acció podria haver estat "constitutiva d'un delicte d'injúries a la Corona." La Conselleria d'Interior va traslladar al tribunal especial les diligències d'investigació dels fets al setembre

28/10/2013 Drets i Llibertats

El jutge d'aquest tribunal especial ha ordenat que es prengui declaració com a imputats als dues persones per la crema d'un retrat del rei a Mataró (Maresme), durant la celebració de la Diada de l'Onze de Setembre convocada per l'organització juvenil Arran, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i la CUP.  Es tractava d'una pancarta de 4x2 metres que contenia una imatge del borbó. El digital local CapGros.com ha informat que es tracta de les persones amb les inicials dels noms J.P.C i J.N.H.

Després que aquest magistrat hagi acceptat la competència en el cas, en una interlocutòria per un "delicte d'injúries a la Corona", s'ha tramitat l'ordre de reclamar la declaració de les dues persones imputades.

Aquestes diligències provenen d'una investigació iniciada pels Mossos d'Esquadra el passat 12 de setembre durant una manifestació independentista realitzada a Mataró.

A més d'acceptar la competència i cridar a declarar els dos sospitosos mitjançant un exhort al jutjat degà de Mataró, el jutge incorpora a la causa els antecedents de tots dos.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Alhora i la CUP
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid