Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
censura
Un nou vídeo denuncia la censura que Youtube manté de "La Historia completa de los catalanes"

La xarxa continua mostrant el suport amb Nanroig141. I des de Twitter s'han anunciat que es faran còpies del vídeo per difondre'l en altres pàgines.

31/12/2013 Política
Missatge de Youtube informant de l'eliminació del vídeo, amb el logo de l'usuari Missatge de Youtube informant de l'eliminació del vídeo, amb el logo de l'usuari

L'usuari Nanroig141 ha penjat un nou vídeo al seu compte de Youtube un cop restablert on denuncia l'eliminació del vídeo la La Historia Completa de los Catalanes". Penjat ara per un altre  i de moment encara no ha estat esborrat.

"El motiu no és per drets d'autor, llavors la resta de vídeos també haurien de ser eliminats", segons l'usuari. L'explicació de Youtube és: "contingut comercial enganyós", "brossa", "estafa", com es pot veure en el vídeo que ha penjat Nanroig141.

Recordem que el passat 20 de desembre se'l va clausurar el compte de youtube durant 4 dies, un cop restablert de nou el compte hi havia un vídeo que havia sigut eliminat, es va adonar uns dies després.  En 6 mesos el vídeo havia assolit 113.150 visites es deia "La Historia Completa de los Catalanes".

La xarxa continua mostrant el suport amb Nanroig141. I des de Twitter s'han anunciat que es faran còpies del vídeo per difondre'l en altres pàgines.

Valora
Vídeos
Historia Completa de los Catalanes
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid