Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Censura
Youtube elimina continguts de Nanroig141 a favor de la independència

L'usuari Nanroig141 a Youtube ha denunciat l'eliminació durant dies de més de 60 vídeos a favor de la independència, però es manté la censura per l'eliminació Youtube del vídeo "Historia completa de los catalanes"

 

27/12/2013 Política

L'usuari ha denunciat que des de divendres passat se li va tancar el compte de Youtube amb l'argument que es tractava d'un vídeo "inadequats." Però aquest usuari denuncia que no només li van esborrar el vídeo sinó que li van clausurar el compte sencer. Al compte s'hi troben vídeos de moltes webs, blocs i fins d'una escola de Granollers que hi tenien alguns enllaços del vídeo esborrat. Segons Nanroig141 "ho han borrat absolutament tot."

Aquests vídeos a favor de la independència comptaven amb un total de 800.000 visites. I com assenyala aquest usuari, no contenia cap contingut violent ni de foment de l'odi. Però no n'ha quedat ni rastre.

Youtube restableix el compte, però manté la censura

L'usuari ha explicat al seu compte de Twitter (@nanroig141) i a la pàgina facebook (l'alçament de catalunya - independència 2014) que durant aquests dies ja s'han reestablert els altres vídeos i el compte, però el vídeo "Historia completa de los catalanes" es manté censurat.

La xarxa ha mostrat el suport amb Nanroig141. I des de Twitter s'han anunciat que es faran còpies dels vídeos d'aquest compte per difondre'ls en altres pàgines.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid