Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Via Catalana des de l’aire, un record i una mostra de força

La capacitat organitzativa de la Via Catalana i de l'ANC es mostra en aquest vídeo i apareix com un cop de força per la campanya favorable a la independència que es desplegarà en els propers mesos

16/12/2013 Política

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet public avui dilluns el vídeo "La Via Catalana des de l’aire", un viatge d’onze minuts a vista d’ocell que es ressegueix el recorregut de la cadena humana que va unir Nacó des del País Valencià a la Catalunya Nordel, un recorregut de 400 quilòmetres per reclamar la independència.

El vídeo de la Via Catalana del passat Onze de Setembre ha posat sobre la taula la capacitat organitzativa i la disciplina que es va exercir en el desplegament d'aquesta mobilització gegantina. Una capacitat que algunes veus ha assenyalat com la garantia d’èxit per a la campanya de cara a la consulta del 9 de Novembre de 2014.

Aquest treball audiovisual ha estat possible gràcies a pilots i persones que van gravar el trajecte en 24 ultralleugers durant la Diada. Es tracta d'qq minuts i recorre a càmera ràpida que abasta gran part de la cadena de 400 quilòmetres, exceptes les grans zones urbanes on els vols estaven limitats per normatives.

Es preveu que  presentació de la Gigafoto, la gran fotografia en què es podran veure tots els participants de la Via Catalana enllaçats, i que ha desvetllat moltes expectatives, serà un segon cop de força mediàtic que empenyerà la campanya favorable a la independència dels propers mesos. Segons l'ANC la Gigafoto en els primers mesos del 2014 es podrà fer pública.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid