Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
SLAP tancarà avui l'Àgora Ciutadana de Badalona

El grup de música SLAP oferirà un concert per clausurar una jornada de xerrades organitzada a la plaça Trafalgar de Llefià sota el nom d' Àgora Ciutadana de Badalona

25/05/2013 Harmonies de lluita

Què millor que música per clausurar la jornada del 25M Àgora Ciutadana. El grup badaloní SLAP oferirà un concert per tancar les més de 12 hores de treball i reflexió promoguda per diverses entitats i plataformes cíviques de la ciutat. La finalitat és molt clara, continuar amb el moviment ciutadà, un impuls amb clars exemples de capacitat com els comitès unitaris de vaga, la cadena humana PelsNos3Drets o l’acampada a Can Ruti. Al llarg del dia es faran diferents grups de treball, format per entitats, en el que es tractaran cinc temes. Serveis públics, Drets laborals, Drets Socials, Democràcia participativa i Política mediambiental. Just abans del concert es faran propostes a desenvolupar per definir un marc d’actuació conjunta. Establir un programa mínim local, proposar accions compartides.

Un dels punts clau de la jornada però, és definir el marc comunicatiu. En primer lloc, establir els mecanismes de comunicació interna que possibilitin la coordinació i la organització. I en segon lloc una comunicació externa per arribar al conjunt de la ciutadania, i així explicar les propostes, a més de difondre informacions que no apareguin als mitjans oficials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid