Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
L'Àgora Ciutadana acorda la nova cooperació entre entitats a Badalona

Més de 25 entitats acordaren el camí a seguir per a l'organització social de la ciutat. A partir d'ara es celebrarà un ple alternatiu al del consistori.

27/05/2013 Política

Dissabte passat,  més de 100 persones i 25 entitats van participar a una jornada de reflexió i alternatives sota el nom d'Àgora Ciutadana de Badalona on s'acordà posar en marxa el ple municipal alternatiu, la coordinadora d'entitats, l'agenda comuna i un mitjà de comunicació alternatiu

L'últim dimarts de cada mes, les entitats es reuniran a plaça de la vila per treballar contra l'atur i l'actual situació laboral. Es crearà una coordinadora d'entitats per treballar conjuntament amb una agenda d'actuació i un mitjà de comunicació alternatiu. També es va acordar donar suport a les lluites laborals de Badalona, com ara la dels treballadors de la neteja municipal i la dels treballadors en vaga de fam de l’empresa Comroc.

Aquests acords suposen una passa endavant per a l'organització de les entitats de la ciutat. Des de fa anys, les entitats de Badalona s’uneixen, amb clars exemples de capacitat com els comitès unitaris de vaga, la cadena humana PelsNos3Drets o l’acampada a Can Ruti. L’Àgora té com a objectiu crear un espai de coordinació permanent i continuat a Badalona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid