Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#NOENSFARANFORA
La Sèquia anuncia que sortirà "al carrer les vegades que faci falta" per quedar-se a l'edifici

Ahir els carrers de la capital del Bages van viure una gran manifestació en defensa de La Sèquia, plat fort d'una setmana de lluita que s'ha centralitzat a la plaça Major amb una acampada amb una quarentena de tendes i un munt d'activitats.

22/11/2013 Drets i Llibertats

El judici pel desallotjament de l'Ateneu la Sèquia ha quedat vist per sentència aquest matí mentre dues-centes persones es concentraven als jutjats de Manresa en defensa de l'Ateneu.

Durant el judici, la congregació religiosa propietària de l'edifici una posició "inflexible i autoritària", ja que ha rebutjat la proposta d'una solució acordada de l'advocat de la Sèquia.

Davant d'aquesta situació, els membres de l'Ateneu han manifestat que es mantenen "ferms" a quedar-se a l'edifici i han avançat que sortiran "al carrer les vegades que faci falta".

Fa aproximadament un any, l'Ateneu popular la Sèquia va abandonar l'edifici ocupat del carrer Alfons XII de Manresa a causa d'una ordre judicial que obligava als seus ocupants a desallotjar el local en el qual havien romàs durant més d'un any. Així ho van fer.

No obstant això, les entitats socials que formen l'Ateneu es van traslladar uns carrers més amunt i van ocupar un nou edifici, el desallotjament del qual està ara pendent d'ordre judicial

Es tracta d'una casa antiga propietat de les monges de l'Institut de Religioses Filles de San José de Madrid. Des que es va dur a terme l'ocupació de l'immoble, que portava abandonat molts anys, l'edifici està ple d'activitat. L'Ateneu està integrat per vuit entitats socials de Manresa:  la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme del Bages, Acció Lila, ARRAN, Manrússia Van del Pal, SEPC, La Guixa, Alternativa Cultural i Manresa Antifeixista.

Ahir els carrers de la capital del Bages van viure una gran manifestació en defensa de La Sèquia, plat fort d'una setmana de lluita que s'ha centralitzat a la plaça Major amb una acampada amb una quarentena de tendes i un munt d'activitats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid