Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP a Valls: "CiU practica el terror laboral a l'Ajuntament i al Consell Comarcal"

La formació remarca que l'admnistració cerca l'enfrontament entre els treballadors, la desinformació, la manipulació i la mentida

26/11/2013 Política

"Els governs de CiU a l'Ajuntament de Valls i al Consell Comarcal de l'Alt Camp practiquen el terror en la seva política de retallades de personal i de drets laborals". Aquesta és la conclusió a la què ha arribat la CUP a Valls després dels fets ocorreguts els últims mesos en aquestes institucions, en organismes autònoms com el Pius Hospital o la Residència Alt Camp i en empreses que gestionen serveis externalitzats.

El regidor de la CUP a Valls, manifesta que el govern convergent “no només no ha tingut en compte els avisos i denúncies de la CUP i dels treballadors, sinó que ha exagerat encara més la seva política de xantatge i terror en les negociacions laborals”. Els dos últims capítols que han portat la CUP a fer pública per segon cop enguany la denúncia de la política laboral convergent ha estat la proposta final d'acomiadaments al Consell Comarcal de l'Alt Camp, després d'un any i mig d'amenaces d'acomiadaments, i les noves informacions de retallades al Pius que reduiran llits i hores d'atenció sobretot a infermeria, malgrat fa només un mes que l'Ajuntament ha signat un nou acord laboral amb els treballadors.

En aquesta línia, la CUP denuncia "unes pràctiques impròpies de l'administració pública que consisteixen en el xantatge permanent i la por, buscar l'enfrontament entre els treballadors, la desinformació, la manipulació i la mentida. Aquestes pràctiques busquen saltar-se la negociació col·lectiva com a sistema de relacions laborals, que fins i tot la dreta més rància havia respectat fins ara, i aplicar les estratègies més salvatges i reprovables de l'àmbit privat".

Valora
Vídeos
Mentides i noves retallades al Pius Hospital i a la Residència Alt Cam
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid