Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
El 100% dels votants de la CUP votarien SÍ al referèndum per la independència

Una enquesta conclou que l'opció independentista duplica en intenció de vot a l'opció unionista

14/11/2013 Política

Segons l'enquesta realitzada per l'Institut de Ciències Polítiques i Socials, creix la distància entre els partidaris del SÍ i del NO. Els independentistes es mantenen en el 49% respecte al sondeig que es va fer l'any passat però els unionistes passen del 29% al 25% i per primera vegada els favorables a la independència dupliquen als que s'hi oposen.

Les dades de l'enquesta mostren que l'electorat de la CUP votaria en un 100% a favor del SÍ, el d'ERC en un 95%, el de CiU en un 65% i el d'ICV en un 42%. Els votants del PP votarien pel NO en un 96%, els de C's en un 81% i els del PSC en un 42%.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid