Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESTATS UNITS
Drogoaddicció massiva a l'Exèrcit dels EUA

Soldats drogoaddictes dels EUA, conillets d'índies per a la indústria farmacèutica

09/11/2013 Internacional

La drogoaddicció massiva a l'Exèrcit dels EUA pot ser part d'una experimentació farmacològica ja que els soldats induïts a consumir estupefaents serveixen de conillets d'índies segons una investigació periodística empresa pel portal Infowars.com. Un testimoni que apareix en un vídeo del portal, el sergent Joseph Biggs, va revelar com una nova tendència al consum massiu de Percocet. Aquest medicament es basa en la oxicodona, un analgèsic derivat de l'opi, que provoca una severa dependència. Segons Infowars els soldats "són en molts casos forçats a prendre drogues" ja que negar-se a prendre les píndoles pot provocar represàlies dels seus superiors. Són els metges militars que subministren els estupefaents i segueixen els casos de la dependència sense ajudar a combatre-la, per després enviar els seus informes als fabricants dels fàrmacs perillosos.

En general l'abús de les drogues a les tropes dels EUA ha arribat a un nivell epidèmic . En 2010 al voltant del 20% dels militars sotmesos a un estudi prenia algun tipus de droga psicotròpica: antidepressius, antipsicòtics , sedants hipnòtics o altres substàncies controlades. Les xifres més recents mostren que el nombre dels efectius que van suspendre el test de drogoaddicció ha pujat un 82% a la Força Aèria i un 37% a l'Exèrcit de Terra des de 1999. Una tercera part de la totalitat dels suïcidis a l'Exèrcit s'atribueixen als efectes secundaris de la medicació. I el cicle de l'abús de les drogues no acaba quan els soldats es llicencien, recorda Infowars. Un cop enganxats als medicaments prescrits, els veterans es veuen obligats a visitar els psicòlegs, els qui els diagnostiquen amb trastorns mentals per poder subministrar legalment les drogues i alimentar la dependència. Això converteix els veterans en uns ciutadans de segona classe, ja que se'ls priva del dret a posseir armes al ser pacients amb una síndrome posttraumàtic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid