Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estats Units
Milers de nens sense casa als EUA

Es registra la xifra rècord de 1,2 milions d'estudiants sense llar als EUA

29/10/2013 Internacional

Durant el curs acadèmic 2011-2012 als EUA es van registrar al voltant de 1,2 milions d'estudiants sense sostre, és a dir, nens i adolescents de famílies que havien perdut les seves pròpies llars. Aquesta xifra va marcar un nou rècord, mostrant una taxa un 72% més alta que en els anys previs a la crisi, segons el Centre Nacional d'Educació per a Infants i Joves sense Llar. Als instituts de secundària, més de 58 mil estudiants quan van fer les sol·licituds de beques van indicar que no tenien cap lloc on viure.

La situació real és probablement pitjor del que mostren les estadístiques oficials ja que segons Bàrbara Duffield, directora de polítiques socials del Centre Nacional d'Eduació, alguns pares sense llar tenen por que els serveis socials els treguin als seus fills i per això menteixen sobre la seva situació econòmica o opten per no portar el fills a l'escola.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid