Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Història
L'Institut Nova Història serà guardonat amb el Premi Nacional President Lluís Companys
16/10/2013 Cultura

El proper divendres 18 d'octubre, a 2/4 de 9 del vespre, al Teatre de Sant Medir de Barcelona, s'escaurà el lliurament dels XIX Premis Nacionals President Lluís Companys, organitzats pel Casal d'Esquerra Republicana de Catalunya de Sants-Montjuïc.

Aquests premis volen ser un reconeixement a aquelles persones i entitats que s'hagin distingit al llarg de la seva trajectòria en defensa de la llengua i la nació catalanes. Enguany, a més a més de la Muriel Casals, la Carme Forcadell, En Germà Bel, la Fageda Cooperativa Catalana i del Gran Orient de Catalunya, també ha estat guardonat l'Institut Nova Història. L'acte comptarà amb l'actuació de la coral "Poble que Canta".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid