Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HISTÒRIA
Ahir va començar la Primera Universitat Nova Història

La Primera Universitat Nova Història vol ser un espai per aprofundir en les investigacions sobre la falsificació de la història de Catalunya

02/08/2013 Història
Cartell de la Primera Universitat Nova Història Cartell de la Primera Universitat Nova Història

La Primera Universitat Nova Història es tracta d'un curs de 4 dies sobre una nova visió de la història de Catalunya que tractarà diversos temes ("La descoberta catalana d'Austràlia", "La descoberta catalana d'Amèrica", "El Siglo de Oro castellà va ser escrit en català", "La llengua catalana i els errors lingüístics de Cervantes", "El port de Pals i la primera expedició colombina"...).  Els actes  es van iniciar ahir a Crespià amb una presentació a càrrec de responsables polítics locals i es tancarà diumenge amb una taula rodona amb el títol "De la raó de la força a la força de la raó".


Entre els participants i ponents hi ha el lingüista i responsable de l'Institut Nova Història Jordi Bilbeny, l'economista i polític Uriel Bertran, l'alcalde de Girona Carles Puigdemont, l'historiador i diputat Pere Bosch, el membre de l'Associació de Municipis per la Independència Lluís Costabella, el cap de llista de la CUP a Girona Lluc Salellas, l'escriptora Patrícia Gabancho, el director de cinema Ramon Térmens, el patró de l'institut Nova Història Cesc Batlle, l' ex-professor de la Universitat Autònoma de Barcelona Carles Castellanos, la codirectora de la Universitat Nova Història Dolors Marín i el president de l'Institut Nova Història Albert Codinas.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid