Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga Indefinida
Prohibida la concentració de docents en vaga davant la Conselleria d'Educació a Palma

L'Assemblea de Docents desconvoca la concentració però denuncia que s'ha comès una vulneració del dret de vaga

30/09/2013 Educació

Al voltant d'una hora i mitja abans de l'inici de la concentració convocada pels docents per avui davant la Conselleria d'Educació a Palma, la Delegació de Govern espanyol l'ha prohibida per considerar que no hi ha motius justificats.

Així mateix, també han prohibit una altra concentració demanada per dimecres davant el Conservatori en què el president Bauzà i la consellera Camps han d'anar a rebre els auxiliars de conversa que arriben per aquest curs.

L'Assemblea de Docents ho considera un atac injustificable a un dret fonamental com és el dret de reunió, i una manca de respecte absoluta cap a la lluita d'un col·lectiu que està en vaga i que, per tant, es troba en una situació especial i imprevisible, que justifica la via d'urgència en les sol·licituds.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid