Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipal
CiU, PP i ERC de Palautordera tomben una moció de suport als docents de les Illes

L'equip de govern també rebutja declarar Llanos de Luna persona non grata

27/09/2013 Política

CiU, PP i ERC han fet front comú a Santa Maria de Palautordera per tombar una moció de suport a la comunitat educativa de les Illes Balears, que porta dues setmanes en vaga.

La moció, presentada d'urgència per la CUP al ple municipal de dijous, només va rebre el vot favorable del grup municipal del PSC, mentre que l'equip de govern, format per CiU, PP i ERC, hi va votar en contra.

La CUP va presentar d'urgència aquesta moció amb motiu de l'aprovació, dimarts passat, del decret del trilingüisme que acaba amb el model d'immersió lingüística a les escoles de les Illes.

Llanos de Luna sí és benvinguda a Palautordera

L'equip de govern en bloc també va tombar, juntament amb l'abstenció del PSC, la moció de la CUP per declarar la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, persona non grata a Palautordera.

Això tot i que l'any passat Llanos de Luna va interposar un contenciós contra l'Ajuntament per haver declarat Santa Maria de Palautordera territori lliure i sobirà. A més, la població forma part de l'Associació de Municipis per a la Independència, entitat que va demanar el mes de febrer passat que el món municipal considerés persona non grata la delegada.

En canvi, la moció a favor del dret de la dona al propi cos que també va presentar la CUP sí que va comptar amb el suport d'ERC i per tant va ser aprovada, tot i que el PP hi va votar en contra i CiU i el PSC es van abstenir.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid