Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els diputats de la CUP-AE es desplaçaran a Palma en solidaritat amb els vaguistes

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha fet una crida a participar a la gran manifestació unitària que es celebrarà el proper diumenge 29 de setembre a Palma en suport a la vaga indefinida de docents de les Illes

26/09/2013 Política

Per la CUP, la manifestació de diumenge "és de vital importància per donar suport a l'històric pols que la comunitat educativa està mantenint amb el despòtic i fatxenda govern Bauzà" i en defensa d'una educació pública, de qualitat i en català. 

La manifestació, que començarà a les sis de la tarda a la plaça Espanya, comptarà amb la participació dels diputats de la CUP-Alternativa d'Esquerres David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet, que es desplaçaran dins a Palma per donar suport a les mobilitzacions i a la lluita dels docents. 

La CUP també fa una crida a seguir fent aportacions a la Caixa de Resistència i a mantenir les mobilitzacions arreu del país en favor de la vaga indefinida. En aquest sentit cridem a participar a la concentració que s'ha convocat diumenge a Barcelona (coincidint amb la mobilització de Palma) a les 18h a la plaça Sant Jaume i a l'acte que es celebrarà el proper dijous 3 d'octubre a les 19h a Can Batlló amb la participació de l'Assemblea de Docents de les Illes. 

Per la CUP la lluita dels docents de les Illes és un exemple per a la resta de docents dels Països Catalans, ja que les polítiques del govern de Bauzá no disten gaire de les del PP al País Valencià ni de les de CiU al Principat: retallades laborals, precaritzacions, privatitzacions, implantació d'un model de gestió privada en els centres públics, atacs al català, augment de taxes i externalització de serveis.

Valora
Vídeos
vaga indefinida una historia real
Cantant l'estaca davant el Parlament de les Illes Balears
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid