Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
La caixa de resistència dels docents de les Illes supera els 100.000 euros

Som Països Catalans ha organitzat una panera solidària valorada en més de 1.000 euros per ajudar els mestres en vaga

23/09/2013 Educació

La lluita dels docents de les Illes Balears suma nous suports cada dia que passa. Sobretot a través de la caixa de resistència, que ja té 107.000 euros recaptats.

La caixa de resistència és per als mestres un pilar important per sostenir la vaga. Tot i que no podrà cobrir les pèrdues dels docents sí que servirà per enfortir la mobilització.

Aquest dilluns la comissió de la caixa de resistència presentarà una proposta de gestió de la caixa a l'Assemblea de Docents. La trobada que tindrà lloc el dilluns a les 18h a l'institut Berenguer de Palou d'Inca i hi participaran dos o tres delegats de cada centre.

Donacions d'artistes

Però a banda de les donacions econòmiques, la caixa de resistència també ha acumulat diverses donacions d'artistes i personalitats del món de la cultura.

Per exemple Miquel Barceló ha donat un gravat a la caixa de resistència; Maria del Mar Bonet, un dibuix; Toni Catany, una fotografia; Dolores Sampol, un gravat; Pedro Oliver, una obra, i Antoni Aloy, un quadre.

A més d'aquest grup d'artistes, amb anterioritat altres pintors havien decidit donar obres pel finançament de la caixa de resistència. Són dos exemples Damià Jaume i Joan Aguiló que també donen obres seves pel fons de resistència.

Panera solidària

La plataforma Som Països Catalans ha organitzat una panera solidària per ajudar els docents en lluita a les Illes. En aquest sentit, multitud d'entitats i associacions -entre les quals Llibertat-cat- han fet donacions per aconseguir una panera ben nodrida, valorada en més de 1.000 euros, que se sortejarà el dia 31 d'octubre a Palma. Els tiquets  Tots els diners recollits en el sorteig seran destinats a la lluita dels docents a les illes. Vegeu el contingut de la panera aquí.

Suports del món de la cultura

Lluís Llach, cantautor

Miquel Barceló, pintor

Maria del Mar Bonet, cantautora

Agustí Villaronga, director de cinema

Joan Valent, compositor

Toni Catany, fotògraf

Antoni Parera Fons, compositor

Miquel Adrover, sastre

Carles Santos, compositor

Dolores Sampol, pintora

Pedro Oliver, pintor

Rossy de Palma, actriu

Emili Manzano, escriptor

Biel Mesquida, escriptor

Antoni Aloy, director de cinema i pintor

Antònia Vicens, escriptora i vicepresidenta del Pen Català

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid