Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
Els docents de les Illes convoquen una assemblea de votació per decidir la vaga

Amb el 40% de suports necessaris, per primera vegada els docents convoquen una assemblea de treballadors impulsada des de la base per decidir sobre la vaga.

04/09/2013 Educació
Assemblea de docents de les illes Assemblea de docents de les illes

Avui l'Assemblea de Docents de les Illes Balears, com assemblea de treballadors docents de l'ensenyament públic de les Illes Balears, celebrarà assemblees de votació a les quatre illes, a les 18:30 h de cara a convocar la Vaga Indefinida després d'haver assolit més de 40% de suports. D'aquesta manera es podran afegir al front unitari de lluita amb els sindicats Stei-i i FECCOO.

Cal dir que ahir a les 21:30 h. es va fer un primer recompte de les signatures que han anat arribant al llarg del dia i sobrepassaven clarament les 4.000 signatures.

Amb aquestes dades, el Comitè de Vaga ha destacat l'enorme capacitat de mobilització que han demostrat les assemblees de centre i de resposta dels  companys de les quatre illes, que en només en dos dies han aconseguit arreplegar aquest ample suport.

S'espera en les properes hores i durant aquest matí augmenti encara més aquest suport, ja que el recompte encara no s'ha completat. A tall d'exemple i només parlant de Mallorca, dels 158 centres de primària que hi ha, encara només s'ha fet el recompte de la meitat de centres. Quant a secundària, dels 50 instituts encara en queden 15 per facilitar dades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid