Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Concert independentista en suport a la vaga de les Illes a Salt

El proper 4 d'octubre la CUP Girona organitzarà un concert per celebrar el seu 10è aniversari i destinarà els beneficis obtinguts a la caixa de resistència dels docents de les Illes

20/09/2013 Harmonies de lluita

Els concert “INDEPENDÈNCIA PER CANVIAR-HO TOT! [2003-2013] 10 anys de la CUP a Girona” que comptarà amb l'actuació de BRAMS 2010 , Pirat's Sound Sistema i Les Absentes està programat per divendres 4 d'octubre a les 21 hores a la Sala La Mirona (Salt) .

Les entrades tindran un preu de 8€ (6€ anticipada) i els beneficis obtinguts pel concert es destinaran a la caixa de resistència dels docents de les Illes en lluita. Es poden comprar entrades anticipades es al Casal Independentista El Forn, Tallaferro Girona, Casal de joves 4 Rius i a través d'aquest enllaç: http://ow.ly/p0SyZ. El concert està organitzat per la CUP Girona i compta amb la col·laboració d'Independents Per Salt (IPS).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid