Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
A Salt el poble s'organitza

A Salt el poble s'organitza contra el segrest dels seus drets i de les seves expectatives

L'estafa al poble treballador, les polítiques de saqueig i apropiació dels béns i serveis públics i l'empobriment de la majoria de la població està tensant el clima social i constatant que ja no ens serveixen vells models basats en la desigualtat. Amb l'agudització de la cobdícia desmesurada el poble està prenent consciència que només amb l'autoorganització, la unió i la solidaritat de la gent podrem canviar un model injust que avui dia ni amb prou feines permet sobreviure a moltes famílies mentre assistim al circ de l'estafa i la corrupció generalitzada.

A Salt, una colla de gent organitzada a través de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ha decidit fer un pas més en l'acció. Si ens segresten el dret a l'habitatge ens el prendrem. Si ens segresten les nostres possibilitats de progressar, de sobreviure fins i tot en allò més bàsic -l'alimentació-, ens la procurarem. No assistirem impassibles al drama diari de moltes famílies pensant que no s'hi pot fer res, com si el que succeeix fossin lleis naturals. I tant que es pot!!!

Demanem al poble de Salt que faci pinya per frenar aquest segrest dels nostres drets i de les nostres expectatives de vida.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid