Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Milers de persones ja fan via cap la independència un mes abans de l'11s2013

A un mes de la commemoració de la Diada Nacional, s'han fet amb gran èxit de participació assajos de la Cadena Humana a l'Alt i Baix Empordà, el Berguedà, Osona, Tarragonès i Pla d'Urgell

11/08/2013 Política

Més de 3.500 persones uneixen Folgueroles amb Vic, Centenars d'estelades s'apleguen al Pedraforca. Ahir, més de 1.500 persones la Cadena Humana a Tarragona i centenars als municpis de Palafrugell, Castelló d'Empúries, Vilajuïga i Ben-lloc.

Aqus matí, l'assaig de la cadena que ha unit Folgueroles i Vic ha estat un dels més multitudinaris que s'han viscut aques dies al Principat. Més de 3.500 persones han unit els dos municipis sota el lema "En defensa pròpia", en una cadena humana formada per famílies al complet, moltes estelades i amb la calor com a principal protagonista. L'acte també ha volgut ser un homenatge a la figura de Jacint Verdaguer.

La cadena ha passat per alguns dels espais emblemàtics lligats amb el poeta, la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles i ha recorregut un tram de la C-17. A Vic, els participants han encerclat el monument del poeta i han enllaçat fins a la carretera de Roda, en total set quilòmetres.

Durant tota la cadena humana, s'han sentit reiteradament crits a favor de la independència i Els Segadors, que s'ha cantat a les 12 hores, moment en que la cadena havia de quedar unida completament, i que s'ha repetit en diverses ocasions.

Centenars d'Estelades a l'enforcadura del Pedraforca

Simultàniament a la Cadena Humana d'Osona, hi ha hagut un altra a l'enforcadura del Pedraforca que s'ha allargat uns 175 metres, l'acte estava organitzat per Saldes per per la Independència.

Més de 1.500 a Tarragona

Ahir al vespre, unes 1500 persones van omplir àmpliament el recorregut de la “cadena humana per la independència” que va unir el Pla de la Seu i la Plaça de la Font. L'acte estava organitzada conjuntament per Òmnium Tarragonès i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Tarragona

Centenars de persones també van participar a les cadenes a humana de Vilajuïga i Castelló d'Empúries a l'Alt Empordà; Palafrugell  al Baix Empordà i Ben-lloc al Pla de l'Urgell

 

 

Valora
Vídeos
#endefensapròpia
Cadena humana per la Independència a Palafrugell 10.08.2013
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid