Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Via Catalana
L'assaig de la Via Catalana a Gràcia
21/08/2013 Política

Avui s'ha realitzat a la Vila de Gràcia un nou assaig de la cadena humana que es portarà a terme l'Onze de Setembre. La convocatòria ha reunit més de tre mil manifestants. Aquesta cadena prèvia estava convocada per l'assemblea territorial de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

La cadena ha entrellaçat els carrers de Gràcia des de diferents places, en total 12 places de punta a punta d'aquesta vila. Més tard, a les 20,30h estava previst l'acte de cloenda a la plaça Joanic amb Jordi Vila-Abadal, Isona Passola i Pep Riera. I amb un concert organitzat per l'ANJI amb Mad Skouts i Bonobos.

En alguns trams hi ha hagut una gran aglomeració de gent, fet que ha fet descompensar altres llocs de la cadena, en què han mancat persones per lligar-la. Per aquesta raó no s'han aconseguit enllaçar totes les places del barri, tot i l'èxit de la convocatòria.

Carnassa per a e-notícies

El digital dirigit per Xavier Rius Tejedor ha aprofitat per magnificar aquest assaig de la cadena a Gràcia com un fracàs de la convocatòria i del propi assaig de la Via Catalana. Com és habitual en els titulars d'aquest mitjà e-notícies ha destacat amb un titular que "Punxa l'assaig de la cadena humana a Gràcia." La lectura interessada d'aquest notícia apunta que "L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) no ha pogut completar l'objectiu d'encerclar les 14 places de Gràcia, en el primer assaig de la Via Catalana que s'ha fet a Barcelona. L'organització ha al·legat "mala distribució" dels participants."


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid