Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
El TSJC ratifica la nul·litat de l’acomiadament d’Andreu de Cabo a TMB

"Això és una altra garrotada que sofreix la Direcció de TMB que ja porta malgastats més de 25.000€ en intentar acomiadar-me com a represàlia sindical" ha manifestat el treballador

25/07/2013 Laboral
L'advocada d'Andreu de Cabo ha rebut avui la notificació del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que desestima el recurs de suplicació que la Direcció d’autobusos de TMB va interposar contra la sentència dictada pel Jutjat social Nº 20 de Barcelona en la qual es decretava l'acomiadament nul, segons informa la Coordinadora Obrera Sindical (COS) de TMB

"Això és una altra garrotada que sofreix la Direcció de TMB que ja porta malgastats més de 25.000€ en intentar acomiadar-me com a represàlia sindical", segons ha manifestat Andreu de Cabo. També puntualitza, "Jo seguiré amb el cap ben alt i un somriure als meus llavis. La dignitat d’un treballador no es trepitja!"

Per la seva banda,  l'advocada ha remarcat que mai havia rebut amb tanta celeritat una resolució del TSJC, així de ràpida va ser la resolució del Jutjat social Nº 20 de Barcelona que també van observar les males maneres en l’actuació de la Direcció de TMB.

Sentència del TSJC

En aquesta sentència el TSJC torna a deixar molt clar que “la realitat provada és molt diferent a l’informe de l’empresa”, l’empresa manca a la veritat en intentar presentar una realitat falsa.

Queda provat que l’informe elaborat pel Centre de Seguretat i Salut Laboral de Barcelona deixa en evidència que va ser la Prefectura del departament de Telecomunicacions de TMB, amb la seva actitud passiva i de desídia, que van crear i van fomentar el malestar instaurat en la secció.

El TSJC torna a reconèixer la meva actitud reivindicativa com a delegat sindical i novament deixa clar que no van ser certs els motius que va argumentar l’empresa en la meva carta d’acomiadament; inclusivament el TSJC decreta que existeixen indicis clars que l’actuació de l’empresa TMB és motivada per la meva activitat sindical.

Ara l’empresa només li queda un recurs de cassació davant el Tribunal Suprem de Madrid, que amb tots els diners públics que porten malgastant en intentar acomiadar a un treballador reivindicatiu, esperem que no ho faci i així no tiri més diners de tots els ciutadans de Barcelona.

 


Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid