Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TMB
Andreu de Cabo guanya el judici i haurà de ser readmès immediatament

La COS exigeix que la Direcció demani perdó públicament per aquests 8 mesos, aproximadament, que ha viscut d’angoixa

19/02/2013 Laboral

La Direcció d’autobusos de TMB ha perdut el judici i l’acomiadament ha resultat nul, el que implica la seva readmissió immediata i l’abonament dels aproximadament 8 mesos que ha estat al carrer.

Des d’aquell mes de juliol de l’any passat, la COS ha convocat en solitari diferents aturades per la readmissió del company, ha defensat durant la mobilització contra la retallada salarial i contra la repressió sindical que no es podia signar un acord econòmic si no hi havia solució pel company. També s'ha estès, a través del moviment de la Unitat Popular, la problemàtica de l’acomiadament tant per fer arribar la solidaritat al company com per que l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la Direcció de TMB sabés que el conflicte no es tancaria fins aconseguir que Andreu de Cabo tornes a treballar amb nosaltres. I, repetim, així ha sigut.

Segons la COS "la lliçó és molt senzilla: Si lluites pots guanyar o pots perdre, però si no lluites segur que ja has perdut. I això serveix per les retallades salarials o laborals i serveix pels acomiadaments"

La COS exigeix que la Direcció demani perdó públicament a l'Andreu de Cabo per aquests 8 mesos, aproximadament, que ha viscut d’angoixa, estant despatxat per una resolució injusta i que s’acabi amb la repressió constant de la Direcció de TMB contra els treballadors i treballadores que més donen la cara en defensa de les condicions laborals.

El sindicat content per la readmissió del company, agraiex a tots i totes les companyes que si han estat en tot moment recolzant aquesta lluita.

Més de 8 mesos de lluita

El passat 18 de juliol de 2012 la Coordinadora Obrera Sindical (COS) lliurava una carta a les oficines de TMB dirigida a Joaquim Forn, President de TMB, Jaume Tintoré, Director General d’autobusos de TMB i Marta Labata, llavors Directora de Personal d’autobusos de TMB.

En aquesta carta s'expressava el suport al company Andreu de Cabo i s'informava als diferents caps de l’empresa que la lluita per la seva readmissió seria la "primera prioritat com a secció sindical".

Al mateix mes, i en el primer número del butlletí El Cartró informatiu, s'afirmava en el titular: Andreu de Cabo ha de tornar. I, finalment, així ha estat!,

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid