Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Insubmissió a les escoles bressol de Barcelona per aturar les retallades

384 famílies han ingressat les quotes de l’escola bressol a les respectives AMPES com a mesura de pressió.

08/05/2013 Educació
logo dels indignats de les escoles bressol logo dels indignats de les escoles bressol

Ahir es va presentar la campanya d'insubmissió amb una concentració davant de l'Ajuntament de Barcelona. La desobediència civil consisteix a no pagar les quotes a les escoles bressol públiques fins que l'Ajuntament s'avingui a negociar amb ells com a interlocutors. Per oficialitzar la protesta s'ha de lliurar al registre del consistori la queixa. De moment ja ho han fet 384 famílies que s'han adherit a l'acció d'insubmissió.

Les tres vies que s'han posat sobre la taula com a mesura de protesta entre les famílies de les escoles bressol municipals de Barcelona: consignar un xec davant de notari, dipositar la quota al compte de l'AMPA corresponent o retenir-lo a nivell familiar

L'acció va acompanyada d'una carta amb els requeriments corresponents i pretén ser una mesura de força perquè l'Ajuntament  retiri les retallades a les escoles de 0 a 3 anys, és a dir, la reducció de personal educatiu al migdia, l'augment de les ràtios o l'externalització de la gestió d'algunes escoles bressol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid