Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
MDT: "La mobilització popular per vèncer les noves maniobres dels dilacionistes"

La formació qualifica les declaracions de Mas de "dilacionisme en estat pur"

13/06/2013 Política

El Moviment de Defensa de la Terra (MDT) ha emès un comunicat on manifesta que "ara més que mai el moviment popular independentista, amb l’ANC al capdavant, ha ser conscient que només la mobilització serà capaç de vèncer les noves maniobres dels dilacionistes, que objectivament reforcen i serveixen els interessos de l’Estat espanyol. Només el Poble salva el Poble".

El comunicat fa referència al pla del govern per al propers tres anys que va presentar fa dos dies el president Artur Mas. Un pla que qualifica la formació independentista de "dilacionisme en estat pur".

L'MDT remarca que el pla descarta tot allò que impliqui un enfrontament i ruptura directa amb l’Estat espanyol, i "es va evidenciar" el que la formació independentista ha anat dient des del setembre passat: "no cal esperar res de CiU, ja que ha arribat al procés independentista arrossegat per la mobilització popular i el seu objectiu fonamental ha estat capitalitzar moviment independentista, la qual cosa no ha aconseguit com es va veure en les passades eleccions al Parlament d’amunt i com reflecteixen també les enquestes".

Per l'MDT, "CiU, en caiguda lliure i pressionada pels sectors monopolistes de la burgesia, ha optat clarament pel dilacionisme i, en comptes d'accelerar l'agenda sobiranista, està postergant-la. Alhora, sense haver aprovat el pressupost d’enguany, continua destruint les minses estructures d'Estat amb noves retallades, entre les quals destaquen els ERO de TV3 o l’ACN o la supressió de la paga extraordinària als treballadors del sector públic".

En quest context, segon la formació independentista, "caldrà estar amatent a què farà ERC, que o bé aposta per continuar donant suport als dilacionistes, o bé opta per accelerar el procés. No hi ha tercera via possible".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid