Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicació
Apareix "La Veu de la Terra" núm. 102, portaveu de l'MDT
21/01/2013 Comunicació
"La Veu de la Terra" núm. 102, portaveu de l'MDT "La Veu de la Terra" núm. 102, portaveu de l'MDT

Recentment ha aparegut el núm.102 de La Veu de la Terra, (versió Issuu)el portaveu del Moviment de Defensa de la Terra (MDT) des de 1984 . En aquest número analitza diversos aspectes d'actulitat política, concretament entorn de l'espai de la Unitat Popular i del moviment de Ruptura independentista.

El sumari és el següent:

- 25 N: moment històric i escenari de confrontació

-Perspectives de la lluita independentista després de l'11 de setembre i de les eleccions del 25 de novembre

-Els altres dilacionistes

-L’independentisme català i els seus símbols

- La riuada de Franco (ressenya)

-Trobades independentistes 2013

A l'article que fa d'editorial "25 N: moment històric i escenari de confrontació" s'analitza la nova situació que s'obre amb l'entrada de la CUP al Parlament de la CAC, paral·lelament als canvis polítics expressats també en aquestes eleccions autonòmiques. Per a l'MDT la CUP ha realitzat "una gran campanya per continuar construint la unitat popular." En aquest article s'exposa també que "En resum: més participació, més independentisme, més oposició a les agressions als drets socials", una situació davant la qual cal continuar empenyent en la construcció de la Unitat Popular. També analiza els "perills i potencialitats" del nou escenari i planteja els nous reptes que s'obre durant els següents mesos.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid