Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP Vic es reuneix amb l'alcalde per parlar sobre PxC

El passat dilluns 10 de juny, els dos regidors de la CUP juntament amb un militant d’ARRAN i un membre d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme d’Osona (UCFR), es van reunir amb l’alcalde de Vic Josep Maria Vila d’Abadal per parlar de PxC (Plataforma per Catalunya)

14/06/2013 Política

La CUP Vic ha emès un comunicat on informa que “de la trobada en traiem la conclusió que a l’alcalde de Vic estratègicament li preocupa el poder que actualment té PxC, però no pas ideològicament. Amb el que està preocupat l’alcalde és amb l’electorat que PxC ha pres a partits moderats com CiU, però en cap cas que la segona força de la ciutat sigui un partit feixista.”

El candidatura independentista afirma que “l'abril de l'any passat ja vam adreçar-nos a tots els partits democràtics proposant signar un pacte públic que inclogués el compromís explícit de votar en contra de totes les mocions presentades per Plataforma per Catalunya i de no pactar ni negociar-hi cap proposta mentre aquesta formació mantingui els seus plantejaments racistes i antidemocràtics” i que “La resta de grups van rebutjar aquesta unitat d’acció sense ni tan sols proposar-ne cap altra, i fins i tot el govern municipal va pactar els pressupostos amb PxC.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid