Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
JOC PER A MÒBILS
Creen el "Trivial de la Corrupció" per a mòbils

En total el joc inclou més de 60.000 preguntes de tot tipus, distribuïdes en 24 categories diferents, i en només una setmana d'existència, s'ha col·locat en el TOP 50 de les aplicacions més descarregades de la App Store de Apple

12/06/2013 Cultura
Creen el "Trivial de la Corrupció" per a mòbils
  • Amb quin altre nom es coneix al cas Palau?

  • Es pot des-imputar a un membre de la família Reial?

  • Com es diu el soci de Iñaki Urdangarin?

Aquestes són algunes de les preguntes que els usuaris trobaran a "Pregunticas" , el primer joc tipus Trivial Pursuit que inclou preguntes específiques sobre la corrupció.

En total el joc inclou més de 60.000 preguntes de tot tipus, distribuïdes en 24 categories diferents, i en només una setmana d'existència, s'ha col·locat en el TOP 50 de les aplicacions més descarregades de la App Store d'Apple.

Una d'aquestes categories (la més destacada pels creadors del joc), està dedicada al candent tema de la Corrupció. "Aquesta és una categoria que dóna molt de joc, ja que en els tems que corren, lamentablement es van afegint preguntes gairebé cada dia", explica un dels seus creadors, Xavi Vinaixa.

Ara, els polítics, a més de jugar a Apalabrados al seu lloc de treball, també es podràn entretenir jugant a "Pregunticas" als seus iPhones i iPads, i responent preguntes sobre molts dels seus companys de professió, o sobre ells mateixos. Això si no els van perdre, tal i com va passar a 30 diputats al principi d'aquesta legislatura. Encara que a aquests 30 primers els hi van reposar gratuïtament.

Però no tot és corrupció a "Pregunticas": A més d'aquesta categoria, els seus creadors hi han afegit certs "ingredients" que estan fent que la aplicació enganxi com pocs d'altres, ja que s'han fixat en els jocs que més agradaven i també hi hauràs d'endevinar:

  • Logotips de diferents marques

  • Dibuixos que han fet els usuaris de la seva darrera aplicació "Drawto per a WhatsApp" (que per cert, ja té més de 2 milions de descàrregues per tot el món). Aquests dibuixos es van veient com es formen tal i com els ha dibuixat el seu creador anònim.

  • Videos de tot tipus, amb especial ènfasi a sèries i programes de TV dels anys 80.

  • Imatges

  • I preguntes en mode text.

Per a respondre, el joc et proposa 12 lletres, que has de col·locar a les caselles de la resposta. Es pot jugar en mode solitari o bé retar-te amb els teus amics o amb usuaris aleatoris a contestar 10 preguntes seguides.

L'aplicació es pot baixar de:https://itunes.apple.com/app/id618941079

Ja se n'han fet ressò mitjans com Cuatro, Telecinco, etc ...

  

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid