Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Joc de taula
Es crea el joc de taula "la Puta i la Ramoneta"

Catalan Games ha iniciat una campanya de micromecenatge a Verkami per finançar el projecte del joc de cartes “la Puta i la Ramoneta”

25/05/2013 Cultura

Catalan Games ha creat el joc de cartes “La Puta i la Ramoneta” que fins ara ha recollit més de 1200 euros a través d'una campanya de micromecenatge a Verkami (l'objectiu és recollir 4.000 euros).

A la pàgina s'informa que “és un joc de cartes de ficció política per desfer l’empat entre Catalunya i Espanya. Independentistes, espanyolistes, autonomistes i altres personatges tindran els seus objectius i jugaran les cartes per sumar punts i restar-ne a l’adversari.

Cada personatge podrà negociar i així fer la Puta o fer la Ramoneta, enganyar o prevenir l’engany.” i que “No és un joc realista però qualsevol semblança amb la realitat no és casual. Perquè la política sovint es comporta com un joc, les meves cartes, les teves i l’atzar. A la vegada, quan hi jugues acceptes la visió política que hi ha implícita. És sabut que objectivar aquelles actituds, problemes o conflictes és el primer pas per superar-los.”

Catalan Games afirma que té l'objectiu de posar diversió i joc a la quotidianitat amb un accent genuïnament català i resumeix el seu projecte en els següents punts:

 “La nostra visió és una societat catalana amb els jocs en un lloc comú i habitual entre els seus ciutadans; jocs amb les seves funcions de crítica, trobada i contacte entre persones i diversió sana. Sempre lligats a la nostra cultura i la normalitat del dia a dia.

 La nostra missió és introduïr jocs que permetin convertir la realitat en una sàtira i donar la possibilitat a la gent de gaudir en un panorama polític complex i econòmic complicat.

 La nostra estratègia vol acostar-nos a la nostra visió i perquè així sigui posem com a objectius:

    1. editar jocs amb els valors descrits i integrar-nos a la xarxa d’entitats que promouen el país,

    2. fer el màxim de difusió dels jocs i obrir el debat que porten implícit,

    3. explicar la societat i cultura catalana a Europa i al món amb el missatge i posicionament actiu que porten els jocs.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid