Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Guillem Agulló
Comentaris ofensius contra Guillem Agulló al Twitter per part de NNGG de Burjassot

El representant de les joventuts del PP de Burjassot es recrea amb comentaris d'escarni en relació a l'assassinat de Guillem Agulló

11/04/2013 Política

El president de NNGG del PP de Burjassot ha justificat a través del seu Twitter l'assassinat de Guillem Agulló, comparant el crim contra el jove maulet amb "una reyerta con armas blancas." Unes piulades que han anat seguides per altres usuaris espanyolistes amb expressions com "Donde están no se ven los amigos de Guillem."

El president de NNGG de Burjassot, José Manuel Molins, que es decriu a twitter com a "Estudiante de Derecho. Madridista, Raulista y taurino, NNGG del PP. Valencia, España" ha esborrat poc després la piulada per les crítiques rebudes per aquests comentaris desafortunats. Encara, en piulades posteriors s'ha intentat justificar emparant-se "en la llibertat d'expressió." I més tard ha desahabilitat el seu compte de twitter, que ja no funciona: https://twitter.com/jm_molins, però que es manté a través d'aquest enllaç.

Usuaris del Racó Català han denunciat aquest fet a un dels fòrums, amb diverses imatges que mostren els comentaris insultats i apologètics del crim per part del responsable dels joves del PP, que posteriorment han estat esborrats.


 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid