Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
La COS exigeix la dimissió del President i Vicepresident de TMB

El sindicat ha obert un compte change.org amb l'objectiu de recollir signatures que donin suport a la demanda de dimisió dels dos màxim directius de TMB

08/05/2013 Laboral
Cartell on es demana la dimissió dels dos directius den TMB Cartell on es demana la dimissió dels dos directius den TMB

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) considerea al President, Joaquim Forn i el  Vicepresident de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), com a "màxims culpables de la política empresarial actual de TMB" i per aquest motiu exigeixen les seves dimisions. A més , el sindicat ha iniciat una campanya de recollida de signatures a la xarxa en aquesta línia, a la plataforma change.org.

La COS ho argumenta en tot un seguit d'actuacions de l'empresa que han representat un continuisme en relació a la política desenvolupada per socialistes durant el seus 32 anys de mandat a l'Ajuntament barceloní. El canvi diu la COS, només ha estat de mans, però no de maneres d'actuar.

Això s'ha vist, segons el sindicat, en les retallades i en malbaratament de diners públics, "Forn i Pestaña han decidit continuar amb la política del Transport Públic com a espectacle i no com a servei", afirma la COS.

El sindicat també remarca l'acomiadament il·legal d'Andreu de Cabo, l'abús d'autoritat així com també les despeses que han hagut de pagar amb milers d’euros al bufet d’advocats Garrigues. "Diners que haguessin hagut de sortir de les seves butxaques. Però ja se sap, els diners d’un altre és molt fàcil gastar-los" indica la COS.

Així com  l'intent dels dos màxim càrrecs de TMB  d'il·legalitzar les aturades de dues hores per torn que van acabar en un acord amb ACTUB, CGT i PSA per retornar-nos la paga extra de nadal del 2012 a l’any 2015. Recorda la perduda d'aquest judici contra la COS i el Comitè de vaga format per companys de ACTUB, BS, CGT, COS i sense afiliació sindical.

La COS no es deixa en el tinter, ni molt menys, el pagamament continuat de Forn i Pestaña , durant cada tres mesos a tres sindicalistes de la UGT que portaven anys alliberats de manera il·legal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid