Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transports públics
Judici contra el comitè de vaga de TMB per les aturades contra les retallades

En solidaritat s'ha convocat una aturada d'autobusos que no compta amb serveis mínims i una concentració a les 10.30h al jutjat social nº12, carrer Girona 2, 3a planta.

22/01/2013 Laboral
Cartell dels actes en suport del treballadors de TMB encausats Cartell dels actes en suport del treballadors de TMB encausats

Aquest matí seran jutjats els treballadors de TMB que van constituir els comitès de vaga durant les aturades del passat mes d'octubre i novembre contra les retallades salarials i la represió sindical. I és quela direcció de TMB va denunciar aquestes aturades per considerar-les il·legals.

La COS d'autobusos de TMB recorda que les aturades van ser decidides i votades en les diferents Assemblees Generals realitzades a les Cotxeres de Sants i, per aquest motiu, demana a tots els treballadores que van assistir a les assemblees que assiteixin al judici a donar suport als encausats.

En aquesta línia, la COS ha convocat una aturada de 9 a 14h per aquell dia. La concentració davant del jutjat es realitzarà a les 10:30h. També s’han realitzat fulls de signatures d’autoinculpació en suport als encausats.

Segons el sindicat, la direcció de TMB ha posat en evidencia, un cop més, la seva política de repressió sindical contra qualsevol intent de defensar "els nostres sous, les nostres condicions de treball i als nostres companys sancionats o acomiadat (Andreu de Cabo)"

Per altre costat, també es posa en evidencia, la preocupació que té la direcció de la força que tenen els treballadors amb la vaga. "Un clar exemple del per que quan es convoca una aturada o una vaga el seguiment, si és més o menys fort, és el que fa que la direcció canvii o no de posició i ens respecti les condicions que tenim pactades en els diferents acords col·lectius" apunta la COS

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid