Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
David Fernández participa a l'Assemblea Oberta de l'Eixample Esquerra de Barcelona

Aquest dijous  a les 19.00h de la tarda als Jardinets de l’Alguer, entre l'Avinguda Mistral i el carrer Calàbria

29/05/2013 Política
Cartell on s'anuncia l'Assemblea Oberta de l'Eixample Esquerra de Barcelona Cartell on s'anuncia l'Assemblea Oberta de l'Eixample Esquerra de Barcelona

Demà, el nucli de la CUP Barcelona al nucli de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni convoca una nova Assemblea Oberta per exposar quines són les línies de treball de la formació, i també per conèixer les inquietuds i les propostes del veïnat i de les entitats que treballen als barris del districte.

D'altra banda, es vol apropar al carrer la tasca que s'està duent a terme al Parlament i és per aquest motiu participarà el periodista i parlamentari de la CUP, David Fernàndez.

Aquest procés d’assemblees obertes és una de les eines que manté actives la formació per tal de garantir la participació dels moviments populars en la feina del diputats al parlament i en la feina diària de la CUP al territori. "L'objectiu és anar definint la línia d’acció a través del debat obert amb el conjunt de la població, les entitats vinculades als barris i els moviments socials" assenyala la CUP.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid