Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Barcelona denuncia el desallotjament de l’antiga oficina del Banc de Sabadell a l'Eixample

A primera hora d’aquest matí, agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra han desallotjat l’antiga oficina del Banc de Sabadell sense ordre judicial i identificant a les nou persones que hi havia dins. A més, han imputat les veïnes i veïns identificats per un delicte d'”usurpació de béns immobles”.
 
El nucli de l’Eixample de la CUP de Barcelona ha manifestat,  en un comunicat fet públi aquesta tarda, el seu suport i solidaritat a les persones imputades, ja que entenen com a necessària i positiva la iniciativa d'obrir espais de participació autogestionats. Així mateix,  animen tant a l’ADSE com a les Assemblees de Sant Antoni i l’Esquerra de l’Eixample a seguir treballant com a motor social dels barris del districte.

18/11/2011 20:02 Drets i Llibertats
L'oficina del carrer Consell de Cent havia estat alliberada el passat dimecres 16 de novembre per activistes de l’Assemblea de Drets Socials de l’Eixample Dreta (ADSE), després d'haver estat molts anys abandonada per l’entitat propietària, el mateix Banc de Sabadell. L’acció, emmarcada dins de la Campanya d’Alliberaments Generals,  pretenia denunciar el paper dels bancs i caixes d’estalvis com a responsables de la crisi que ens afecta, així com reivindicar la legitimitat de recuperar espais abandonats ‘propietat’ d’unes entitats que han estat rescatades amb diners públics.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid