Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Immersió
David Fernández estripa al Parlament la darrera sentència contra la immersió

Durant de l'èssima moció del PP amb el suport de C's contra la immersió lingüística

23/05/2013 Llengua

David Fernàndez, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya, ha estripat l'última sentència contra el sistema d'immersió lingüística des de la tribuna d'oradors, l'ha enrotllat i la llençada a terra. Mentre ho feia, deia que "Vostès no volen escolar". Aleshores, va fer referència als insubmisos al servei militar, per a dir "A la paperera de la història, de la ignomínia i de la vergonya."

Ha estat durant el debat d'una altra moció del PP contra la immersió lingüística. El PP, amb el suport de C's, volia modificar la LEC per excloure l'atenció lingüística individualitzada en castellà i atorgar l'ensenyament bilingüe a tots aquells alumnes els pares dels quals ho sol·licitin a la Conselleria.

CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i la CUP han mostrat un cop més el seu suport incondicional a la immersió lingüística i han rebutjat la moció dels populars, que també exigia al govern acatar les resolucions judicials, garantint que tots aquells infants que ho hagin sol·licitat -i els seus companys de classe- rebin l'ensenyament en català i castellà.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid