Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Euskal Herria
Arran felicita al jovent basc per la creació d’Ernai

Fa una setmana es va constituir a Lizarra (Euskal Herria) la nova organització juvenil de l’Esquerra Abertzale, Ernai.

11/03/2013 Internacional

Arran ha felicitat al jovent basc per aquest pas endavant en la seva lluita per l’alliberament de la classe treballadora basca i la destrucció del patriarcat així com per la voluntat d’avançar amb pas ferm per desencallar el conflicte que viu el seu poble des de fa dècades.

L'organització juvenil de l'Esquerra Independentista considera que el jovent de tots els pobles oprimits ha de ser un motor fonamental en la lluita i l’assegurança d’un futur més digne per a la classe treballadora. "Un motor de lluita inherent en el propi caràcter dels i les joves que dibuixa una alternativa plena d’optimisme i ganes de lluitar fins a la victòria".

En el comunicat, Arran remarca que "la lluita que ha portat a terme el jovent basc abertzale i socialista ha sigut històricament un exemple per al jovent català en molts aspectes. La seva visió estratègica de teixir i encapçalar un moviment juvenil fort i cohesionat, la seva perseverança malgrat els cops repressius i la pressió mediàtica, la seva combativitat en defensa dels drets del seu poble i de la classe treballadora, la seva capacitat organitzativa… han esdevingut clars referents a seguir pel jovent independentista, socialista i feminista català".

Amb Ernai culmina el procés de Gazte Zukgua, la reorganització del jovent basc. Ernai vol ser l’aglutinador de totes les ànsies del jovent d’Euskal Herria per la seva llibertat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid