Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Economia
L'economista basca Nekane Jurado presenta "Hi ha eixida: Euskal Herria" a València

L'acte ha estat organitzat per Economia 21 amb la col·laboració de Llibertat.cat i comptarà amb la presència de Nekane Jurado, economista marxista i psicòloga clínica.

28/02/2013 Economia

El proper divendres, 1 de març, tindrà lloc al Teatre Micalet de València, situat al carrer Guillem de Castro, 73, un acte que sota el títol "Hi ha eixida: Eukal Herria" estarà conduit per l'economista basca Nekane Jurado. L'acte que ha estat organitzat per l'associació Economia 21, formada per un grup d’estudiants de diferents disciplines de la Facultat d’Economia de la Universitat de València i contarà amb la col·laboració de Llibertat.cat i de la Societat Coral el Micalet de València.

Nekane Jurado

Nekane Jurado (nascuda al Pont de Suert, a la comarca de l'Alta Ribagorça) és una economista marxista i psicòloga clínica basca, d'origen català. Des de 1988 treballa a l'Àrea Nacional de Socioeconomia del Moviment d'Alliberament Nacional Basc i, des de fa més de 25 anys, al Departament d'Economia del Govern Basc.

A nivell acadèmic és llicenciada en Ciències econòmiques i empresarials, Ciències actuarials i financeres, i Psicologia clínica, així com titular d'un màster en Hisenda i Finances públiques. És cofundadora de la revista Ezpala i membre del col·lectiu d'economia crítica Elkartzen. A més a més, és investigadora de gènere en relació a l'aportació de la dona en l'economia.

És autora de llibres com ara "Política social y vivienda en HEH, el Estado español y la UE" (Fundació Ipar Hegoa, 2004), "La Europa, ¿de quién?" (ed. Txalaparta, 2005), "Conversaciones en una Euskal Herria en crisis" (Kimetz Kolektiboa, 2009), o "Independencia. De reivindicación histórica a necesidad económica" (ed. Txalaparta, 2010).

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid