Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
POESIA
Comença la cinquena edició del cicle Versos Lliures

Aprofitant el dia mundial de la poesia, l’Esquerda de Granollers acollirà "Infinita la carícia que ha de venir", recital d’Anna Gual i de Jaume C. Pons Alorda

21/03/2013 Cultura

Havent inaugurat el cicle amb gran èxit, Versos Lliures aprofita el dia mundial de la poesia per començar les sessions poètiques. Avui dijous, a dos quarts de nou, Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda recitaran el seu “Infinita la carícia que ha de venir” al casal popular l’Esquerda (Granollers), obra que ha voltat per tot el territori català.

Anna Gual (Vilafranca del Penedès, 1986) és autora de diversos llibres de poesia amb un alè postmodern i creatiu generat a la xarxa virtual. Jaume C. Pons Alorda (Caimari, 1984) té una llarga trajectòria com a poeta amb dotze poemaris publicats. Ha recitat i participat també en múltiples espectacles poètics tant a Catalunya com arreu del món.

La programació de Versos Lliures continuarà amb els recitals d’Adrià Targa i Joan Todó el 4 d’abril; Enric Casasses, Gerard Cisneros i Èdgar Alemany l’11 d’abril; i Estel Solé, Ester Andorrà i Nú Miret el 18 d’abril.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid