Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Casal Popular de Granollers l'Esquerda presenta la tercera edició del Cicle de Cants i Autors

Feliu Ventura, Maria Coma, La iaia o Records de Gel són algunes de les propostes d'enguany

El Casal Popular de Granollers l'Esquerda ha presentat avui, la tercera edició del Cicle de Cants i Autors que va néixer l'any 2008. El cicle acosta la cançó d'autord'arreu dels Països Catalans a la capital del Vallés Oriental durant el mes d'octubre, combinantcantautors consolidats i valors emergents de tots els estils, sempre, amb formats íntims i propers auns preus populars i accessibles per a tothom. Un cicle modest però de qualitat.

21/09/2010 23:44 Cultura

L'edició d'enguany té dos caps de cartell. Per una banda, la cançó d'autor protesta i intimista de Feliu Ventura, 23 d'octubre a la sala petita del Teatre Auditori de Granollers a partir de les 22:00h, iel pop d'autor de Maria Coma, el 15 d'octubre a l'equipament juvenil “El Gra” a partir de les 22.30h,on també es podrà escoltar un dels noms que comença a sonar amb força, La Iaia. Les altres actuacions tindran lloc al Casal del col·lectiu independentista i seran Paula Sendim el 2 d'octubre,Record de Gel, el 15 d'octubre i, per cloure el cicle, Oriol Barri i Jordi Montañez el 30 d'octubre.Tots els concerts al Casal començaran a les 22:30h.

Diversitat d'espais
A causa de la Casa Cultura Sant Francesc, espai central de les edicions anteriors, l'organització del cicle ha apostat per diversificar els escenaris on tindran lloc les actuacions.D'una banda, El Casal Popular, situat al carrer Enric Prat de la Riba, acollirà tres actuacions i esconsolida com un dels espais de referència del cicle. I d'altra, el Gra i el Teatre Auditori. En ambdós casos, s'ha prioritzat la qualitat de l'espai i s'ha negociat una bona acollida per part de la direcciódels equipaments, enfortint, de pas, la presència de les entitats sense ànim de lucre als equipamentsmunicipals.

Un cicle modest
l'Esquerda és un col·lectiu sense ànim de lucre, i és per això que prima la coherència organitzativa i econòmica alhora de realitzar les seves activitats. Enguany, a banda de la subvenció de la regidoriade joventut, el CCA compta amb el patrocini de la Companyia Cervesera del Montseny i amb unseguit de col·laboradors que realitzen aportacions econòmiques i d'espècies que permeten el ciclemantenir la qualitat musical programada.

L'edició d'enguany té un pressupost aproximat de 4.000 euros. Des de l'organització es subratlla la quantitat com a mostra del caire popular d'aquest cicle que comença a tenir renom a la ciutat.Com és habitual es podran comprar les entrades el mateix dia del concert i els abonaments desd'avui mateix al Casal Popular l'Esquerda, al carrer Enric Prat de la Riba, 31.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid