Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Poesia
Micromecenatge per a la 5a edició de Versos Lliures

Amb les aportacions es vol millorar un cicle que busca “la poesia catalana contemporània i de futur sense oblidar els referents”

03/02/2013 Cultura

El Casal Popular l’Esquerda, de Granollers, organitzador del cicle de poesia Versos Lliures, recorre enguany al micromecenatge, a través de la plataforma Verkami, per finançar-ne una cinquena edició.

Per Versos Lliures hi han passat 25 poetes (entre els quals, Montserrat Abelló i Josep Pedrals), i s’han dut a terme recitals i accions al carrer per aconseguir, segons els organitzadors, “una cultura independent, popular i de qualitat”.

Segons l’Esquerda, el micromecenatge “obre la porta al suport mutu i a l’autogestió col·lectiva, màxima expressió de l’autoorganització de la comunitat”. Per a aquesta edició es demanen 900 euros que ajudaran a millorar el cicle. I com a recompensa es pot aconseguir un punt de llibre especial, un llibre de poemes d’algun dels poetes que han participat a l’edició, una bossa o un enigmàtic recital especial.

Versos Lliures, el cicle que busca “la poesia catalana contemporània i de futur sense oblidar els referents”, ha esdevingut ja un cicle poètic de referència als Països Catalans sense cap subvenció pública ni un gran suport privat, sinó gràcies a establiments i petits negocis de la ciutat.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid