Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
KOP, Brams, Belda i el conjunt Badabadoc i Raska clouen els 5 anys del Casal Popular l'Esquerda

Demà i coincidint amb la jornada de reflexió oficial, el Casal Popular l'Esquerda de Granollers organitza un gran concert per cloure les activitats de celebració del seu  cinqué aniversari com a col·lectiu.
 
El concert tindrà lloc al Pavelló “El Parquet” de Granollers i les portes obriran a les 21.30h. KOP i Brams, dos bandes de referència del rock combatiu dels Països Catalans són els caps d'un cartell que completen els clàssics Belda i el Conjunt Badabadoc i els joves vallesans Raska. 

18/11/2011 19:02 Cultura

Les entrades anticipades costen 10 euros i es podran comprar fins divendres. El mateix dissabte hi haurà entrades a 13 euros a guixeta. Tota la informació del concert es pot trobar a la plana web de l'Esquerda.

5 anys d'Esquerda

El Casal Popular l'Esquerda arriba els seus cinc anys d'existència amb un espai físic autonom i autogestionat consolidat i amb un calendari anual d'oci crític i compromés amb la transformació nacional i social dels Països Catalans.
 
Activitats de creació propia com el Cicle de Cants i Autors, els Versos Lliures o les xerrades ...I compromís, a més d'actes com, la calçotada, el carnestoltes, el Sant Jordi, la commemració del bomberdeig que va patir Granollers durant la Guerra Civil i la celebració de la diada nacional del Principat amb col·lectius de l'esquerra independentista de la comarca.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid