Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
poesia
5a edició del cicle Versos Lliures

Entre el 16 de març i el 18 d’abril Versos Lliures oferirà recitals poètics sota el lema espriuà “Ens alcem tots dos / en encesa espera, el meu poble i jo”

13/03/2013 Cultura

Versos Lliures, el cicle de poesia exponencial de Granollers organitzat pel Casal Popular l’Esquerda, s’iniciarà el proper 16 de març i s’allargarà fins el 18 d’abril fent possible “la qualitat i la diversitat de la poesia exponencial de present i futur en un espai que assegura una connexió íntima entre els poetes i el públic”.

Enguany, coincidint amb l’Any Espriu, el cicle ha pres el vers-lema “Ens alcem tots dos / en encesa espera, el meu poble i jo”. A més, a part dels recitals, l’Esquerda ha ideat una nova acció al carrer: la difusió del cicle per mitjà d’unes lones-poema que cobriran façanes de la ciutat.

Però la cinquena edició és significativa també per altres coses. Per segon any consecutiu, Versos Lliures ha estat possible gràcies al micromecenatge que 76 persones han aportat a través de Verkami, que ha arribat a la xifra de 1.105 euros, a la qual cal sumar les diferents aportacions de comerços i empreses.

La jornada inaugural se celebrarà a la Casa de Cultura Sant Francesc a les 19h, on s’escenificaran els 5 anys del cicle amb una performance de l’escola de teatre Arsènic, on es presentarà la programació i on 15 poetes que ja havien passat per Versos Lliures recitaran versos (de Mireia Calafell a Mireia Vidal-Conte, de David Caño a Blanca Llum Vidal).

Passada la inauguració, Jaume C. Pons Alorda i Anna Gual hi participaran el 21 de març; Adrià Targa i Joan Todó, el 4 d’abril; Enric Casasses, David Cisneros i Edgar Alemany, l’11 d’abril; i Estel Solé, Ester Andorrà i Nú Miret, el 18 d’abril.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid