Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Poesia
Micromecenatge per a la 5a edició de Versos Lliures

Amb les aportacions es vol millorar un cicle que busca “la poesia catalana contemporània i de futur sense oblidar els referents”

03/02/2013 Cultura

El Casal Popular l’Esquerda, de Granollers, organitzador del cicle de poesia Versos Lliures, recorre enguany al micromecenatge, a través de la plataforma Verkami, per finançar-ne una cinquena edició.

Per Versos Lliures hi han passat 25 poetes (entre els quals, Montserrat Abelló i Josep Pedrals), i s’han dut a terme recitals i accions al carrer per aconseguir, segons els organitzadors, “una cultura independent, popular i de qualitat”.

Segons l’Esquerda, el micromecenatge “obre la porta al suport mutu i a l’autogestió col·lectiva, màxima expressió de l’autoorganització de la comunitat”. Per a aquesta edició es demanen 900 euros que ajudaran a millorar el cicle. I com a recompensa es pot aconseguir un punt de llibre especial, un llibre de poemes d’algun dels poetes que han participat a l’edició, una bossa o un enigmàtic recital especial.

Versos Lliures, el cicle que busca “la poesia catalana contemporània i de futur sense oblidar els referents”, ha esdevingut ja un cicle poètic de referència als Països Catalans sense cap subvenció pública ni un gran suport privat, sinó gràcies a establiments i petits negocis de la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid