Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CULTURA
'Cop de CUP' per als lectors del Baix Montseny

David Fernàndez i Julià de Jòdar van presentar a Sant Celoni el llibre que exposa els orígens, els motius i les claus de l’èxit de la Candidatura d’Unitat Popular

08/12/2012 Cultura

David Fernàndez i Julià de Jòdar van presentar el passat 1 de desembre el seu llibre Cop de CUP davant d’un centenar de persones que van omplir La Clau, el nou casal de Sant Celoni.

Els autors van explicar els orígens, els motius i la manera en què el projecte de les Candidatures d’Unitat Popular s’ha anat consolidant arreu del territori, cosa que es va fer palesa amb l’èxit assolit a les eleccions municipals del 2011.

També van compartir taula amb els autors Joan Garriga “Nana”, regidor de la UM9 de Ribes i un dels més de 80 entrevistats que han donat forma al llibre, i Dani Corpas, regidor de la CUP a Sant Celoni, que va animar els presents a sumar-se al projecte.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid