Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Nou espai alliberat a Gràcia per acollir famílies treballadores sense habitatge digne
17/02/2013 Drets i Llibertats
Moment de l'ocupació dels habitatges anomenats L'armadillo de la Vila de Gràcia Moment de l'ocupació dels habitatges anomenats L'armadillo de la Vila de Gràcia

Ahir, l'Assemblea per l'Habitatge de Gràcia va donar a conèixer l'ocupació d'un edifici de pisos nous i abandonats al carrer Sant Salvador 20. Ho va fer després d'una cercavila pel dret a l'habitatge que va recórrer els carrers de la Vila de Gràcia. Feia 4 dies que s'hi van instal·lar 4 famílies desnonades i altres veïns en situació precària. L'edifici és propietat de la Constructora Vega 70.

Casal Popular de Gràcia

Recordem que en qualsevol moment es podria fer efectiu el desallotjament del Casal Popular de Gràcia, ja que dilluns passat es va posposat, per aquest motiu els col·lectius de suport al Casal es mantenen en alerta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid