Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatges buits
En llibertat els cinc detinguts en un desallotjament a la Vila de Gràcia

Cap a les 19h han sortit en llibertat amb càrrecs el 5 detingunts aquest matí en un desallotjament a Gràcia.

26/01/2013 Res-pública

Aquest matí han estat detingudes 5 persones vinculades a l'Esquerra Independentista al carrer Jesús núm 11 de la Vila de Gràcia, a Barcelona. Segons algunes informacions a la xarxa els antiavalots haurien carregat contra la gent "que s'ha concentrat a l'exterior i han detingut cinc persones."

Segons aquestes mateixes fonts de les xarxes socials un dels  detinguts hauria estat traslladat a un centre hospitalari a causa de les lesions patides.

Aquest edifici havia estat ocupat feia pocs dies per membres d'Arran de Gràcia. Es troba al cor de Gràcia, i es tracta d'un edifici situat en un passatge estret entre el carrer gran i la plaça de la Vila de Gràcia.

Segons ha anunciat el web Gràcia Viva, en resposta contra aquesta actuació les detencions i el desallotjament s’ha convocat concentració al matí a la comissaria de les Corts i a la tarda diverses mobilitzacions de protesta:

-19h concentració a la plaça del Raspall, contra la repressió i per la llibertat dels detinguts.


-19:30h La Cercavila dels Foguerons, convocada en defensa de la llengua per l’esquerra independentista de Gràcia, esdevindrà també un clam per la llibertat dels detinguts i en defensa dels espais alliberats.Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid